imanihelhedensskole

Shiatsu Akupressur Yoga Meditation Healing

YOGAAAH OG VELVÆRE

forær dig selv en hel dag i ren nydelse

Føler du dig tit træt og ukoncentreret? Er du i tankerne og følelserne ofte alle mulige steder end lige nu og her? Foregår alting oppe i dit hoved? Længes du efter ro, overskud og energi? Og savner du en stille stund på et fredeligt sted, hvor du har mulighed for at mærke dig selv? Forær dig selv en hel dag, hvor mobil, pligter og pres er skiftet ud med yoga, meditation, åndedrætsøvelser, stilhed, frisk luft og himmelsk natur. Plus dejlig mad tilberedt af økologiske, friske produkter af høj kvalitet.

Hvornår? LØRDAG, 5.NOVEMBER 2011 FRA 10-17.

Hvor? på Møn, Grønsundvej 21, Stege

Hvor meget?  800,- kr per medmenneske. Prisen inkluderer al undervisning i yoga, åndedrætsteknikker og afspændingsmetoder samt lækker forplejning i løbet af dagen.

Hvad skal du huske? For en gangs skyld ikke andet end behageligt løstsiddende tøj og gerne tøj til en tur ved stranden. Jo, for resten, husk at glemme din mobil, ipad, ipod, computer osv. kom offline...

Hvad handler det om? en hel dag med forkælelse, fordybelse og afspænding, hvor du kan slippe det, der tynger dig, nulstille tanker og sjæl og lade op med ny energi. Du skal bare være og nyde. Dagens yogaøvelser hjælper dig til at slippe gamle spændinger og mønstre og giver dig mere energi, større indre styrke, bedre kropsholdning, mere overskud, mere mod og livslyst, bedre fordøjelse, øget blodcirkulation, roligere nervesystem, stærkere muskler og knogler, klarere tanker... blot for at nævne nogle af yogaens og meditationens gevinster.

Hvem underviser? Inge-Maria Niebuhr, som er yogalærer, shiatsuterapeut og foredragsholder, og som derudover uddanner elever i shiatsuterapi. Bor i Stege, mor til en, farmor til tre. Mette Møllevang, som er sundhedsjournalist, forfatter og yogalærer. Bor i Damsholte på Møn. Mor til tre børn på 4, 11 og 14. Sammen har vi skrevet og udgivet bogen "IMANI yoga - energi, ro overskud, sundhed, velvære, balance og glæde".

Hanne Petersen er din værtinde, som byder dig velkommen, hjælper dig til rette, serverer kaffe, te, frugt, kage og dejlig frokost og hygger om dig i løbet af dagen.

Hvor kan du tilmelde dig? Inge-Maria Niebuhr tlf. 30527850, inge@direkte.org  eller Mette Møllevang tlf. 26112210, mette@skriveriet.dk

Hvis du gerne vil blive et par dage længere på Møn hjælper vi dig gerne med at finde gode overnatningsmuligheder.

Vi glæder os til at se dig! Mange venlige hilsener

Inge-Maria Niebuhr og Mette Møllevang

Opdateret 07/09/2011